Despre noi

Societatea noastra este specializata de peste 25 de ani in reparatia de cutii automate, cutii de transfer si convertizoare. Cu peste 25 de ani de experienta, am tinut intotdeauna pasul cu toti producatorii auto cat si cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor de convertizoare, cutiilor de transfer si a cutiilor automate de la toti producatorii auto.

Oferind doar piese originale, nu facem nici un moment rabat de la principiile noastre – calitate, promptitudine si satisfactia clientului. Ii ajutăm pe toţi cei ce apelează la noi inclusiv prin consultanta telefonica şi încercăm să le rezolvăm problemele aparute in exploatarea autoturismelor cu acest tip de transmisie.

Solutia noastra consta in vanzarea sau reparatia de convertizoare, cutii de transfer si cutii automate cat si vanzarea de piese de schimb.

Reparam convertizoare la toate tipurile de autoturisme fie in service propriu, fie la solicitarea partenerilor nostri. Orice convertizor trimis la noi va fi reparat in maxim o zi lucratoare din momentul primirii.

Citeste si povestea noastra.