Istoric

In 1992 am venit in Romania si am deschis primul service autorizat de catre RAR din tara, specializat in reparatii de cutii automate. Ca si in orice afacere, inceputul a fost mai greu pentru ca in Romania nu circulau multe masini care aveau cutii automate. Am început să avem clienti din toata tara care au fost extrem de multumiti de serviciile noastre si care la randul lor au trimis alti si alti clienti.

Odata cu trecerea timpului, masinile cu cutii automate nu au mai fost considerate un lux de catre romani, acestia descoperind incetul cu incetul avantajele detinerii unui asemenea autoturism. Traficul din ce in ce mai aglomerat a fost si este un factor important in alegerea unei masini cu cutie automata. Usurinta conducerii confera o mai mare mobilitate soferului, acesta nemaitrebuind sa schimbe vitezele sau sa foloseasca pedala de ambreiaj. Acest tip de autoturisme este foarte util de asemenea si persoanelor cu diferite grade de handicap.

Trecand peste momentul inceputului acum putem spune ca masinile cu cutie automata fac parte deja din viata romanilor. De aceea, suntem foarte solicitati de oameni care au nevoie de reparatii prompte si de calitate.

Noi oferim piese originale, de producator si nu facem nici un moment rabat de la principiul nostru – multumirea clientului. Ii ajutam pe toti cei ce apelează la noi inclusiv cu sfaturi la telefon si incercam sa le rezolvam problemele astfel incat sa fie multumiti. Colaboram atat cu persoane fizice cat si cu service-uri din toata tara.

In prezent, dat fiind numarul tot mai mare de automobile cu transmisie automata, activitatea noastra ne-a impus ca principalul service de referinta in domeniu. Reparam intreaga gama a marilor producatori auto, de la BMW sau Mercedes pana la autoturisme coreene.

Va multumim pentru ca aveti incredere in noi!